Naar school in Groot-Kortrijk, Harelbeke, Kuurne en Zwevegem

De aanmeldingsperiode is voorbij. 

De nieuwe informatie voor het schooljaar 2024-2025 komt binnenkort online. 

INSCHRIJVEN MET TICKET: 16.05.2023 (9u) - 12.06.2023 (16u)

Op vrijdag 12 mei 2023 krijg je via mail of brief het aanmeldingsresultaat. Schrijf je kind met dit ticket in van dinsdag 16 mei (9u) tot en met maandag 12 juni 2023 (16u). De inschrijving moet binnen deze periode gebeuren en is pas definitief na fysieke ondertekening van een inschrijvingsdocument op de school. Meer info? Contacteer de aan jou toegewezen school.

Heb je je kind niet aangemeld of heb je geen school toegewezen gekregen? Ga vanaf dinsdag 16 mei 2023 naar de school om je kind in te schrijven op basis van de vrije plaatsen. Op dat moment zijn er in sommige scholen geen vrije plaatsen meer. Aanmelden is dus de boodschap!

Hulp nodig?

Hier kan je terecht voor ondersteuning bij het aanmelden:

  • Brugfiguren in de basis- en/of secundaire scholen
  • Bibliotheek
  • Digipunten Kortrijk
  • Onderwijsambassaseurs
  • Agentschap Integratie en Inburgering

Vragen?

Voor meer informatie kan je terecht bij:
- de basisscholen
- de secundaire scholen
- de stads- of gemeentediensten
- de LOP-deskundige

 

INSCHRIJVEN HOGERE JAREN

Wil je inschrijven voor het tweede jaar van de eerste graad, het deeltijds beroepsonderwijs en de leertijd, dan moet je niet aanmelden en kan je rechtstreeks inschrijven op de school vanaf 17 april 2023 (9 uur). Meer info? Ga naar de website van de school of naar 'Inschrijven hogere jaren'.

 

INSCHRIJVEN BUITENGEWOON ONDERWIJS

Om je kind in te schrijven in het buitengewoon onderwijs heb je een verslag van het CLB nodig. Op het verslag staat het type buitengewoon onderwijs vermeld. Je vindt alle info over de scholen, aanmelden en inschrijven voor het buitengewoon onderwijs op de schoolwebsites of bij 'Inschrijven buitengewoon onderwijs'.